Naamgever Van Bruggen Adviesgroep overleden

0

Hans van Bruggen is afgelopen zaterdag overleden maakt zijn familie vandaag bekend middels een rouwadvertentie. De oprichter en naamgever van Van Bruggen Adviesgroep is 73 jaar geworden. Op zaterdag 25 mei is er in Apeldoorn gelegenheid tot afscheid nemen.

Van Bruggen Adviesgroep bestaat inmiddels alweer 51 jaar. Hans van Bruggen begon in 1973 met huis-aan-huisverkoop van verzekeringen. Niet veel later opende hij een kantoor en al snel volgden er meer vestigingen. Zo werd Van Bruggen Adviesgroep in 1996 de franchiseorganisatie zoals we die nu kennen. In 2002 volgt de introductie van een nieuw logo (foto), dat anno 2024 nog steeds in gebruik is.

In 2008 stapt Hans van Bruggen uit de directie van Van Bruggen Adviesgroep. Pieter van Tuinen wordt dan algemeen directeur en neemt in 2012 een 50% aandelenbelang in het moederbedrijf van Van Bruggen adviesgroep. In 2017 wordt Hans van Bruggen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. In dat jaar verkoopt Hans van Bruggen de resterende aandelen aan Van Tuinen, die daarmee volledig eigenaar wordt. In 2021 verrast De Veldsink Groep de markt met de overname van Van Bruggen Adviesgroep. Jan Thale Haandrikman is sinds de zomer van 2023 directeur van de franchiseorganisatie.

Levensmotto

Het levensmotto van Hans van Bruggen: “Blijf trouw aan jezelf en ga door met het uitvoeren van je visie en missie. Een échte ondernemer gaat niet met pensioen en heeft oog voor zijn medemens in deze wereld.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.