N26 lanceert Instant Savings-rekening met 2,8% rente

0

Vanaf vandaag kunnen Nederlandse klanten van online bank N26 profiteren van een rendement van 2,8% op hun spaargeld met de lancering van de nieuwe N26 Instant Savings-rekening, zelfs als ze alleen een gratis Standaard Account hebben.

Jérémie Rosselli, General Manager van Frankrijk en de Benelux bij N26: “Bovendien zullen Nederlandse N26 Metal-klanten de beste spaaraanbieding hebben met een rendement van 4% op hun spaargeld, zonder beperkingen. Klanten die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen 2,8% rente op hun stortingen, zonder minimum stortingsbedrag en zonder extra kosten voor de N26 Standard-, Smart- en You-accounts. De rente wordt verdiend over alle onbeperkte saldo’s. Ze profiteren zelfs van een rendement van 4%, wat de beste spaaraanbieding is die er te vinden is bij banken op de Nederlandse markt.”

Competitief

“Het is spannend om een product te lanceren dat een van de meest competitieve rendementen op de Nederlandse markt biedt. Zowel bestaande als nieuwe N26-klanten in alle lidmaatschapniveaus kunnen rente verdienen op hun spaargeld (zonder minimum of maximum limieten voor stortingen). Ze kunnen te allen tijde vrij en zonder beperkingen bij hun geld. Het spaarproduct geeft klanten meer autonomie en mogelijkheden om hun financiën efficiënter te beheren zonder extra kosten”, zegt Rosselli.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.