MZA neemt ACN Assurantiën over

0

Per 1 januari 2022 neemt Molenaar & Zwarthoed Adviseurs (MZA) uit Volendam ACN Assurantiën uit Enkhuizen over. Kees Tuijp (foto), algemeen directeur van MZA: “Het is onze eerste stap in de ambitie om een van de belangrijkste spelers op het gebied van verzekeren en financieel advies in Noord-Holland te worden.”

Tuijp: “Het kantoor, inclusief de medewerkers, gaat verder onder de naam van MZA. De administratie, volmacht, schadeafwikkeling, ICT, marketing en HRM worden vanuit Volendam centraal aangestuurd. Hierdoor kunnen de adviseurs van de vestiging zich volledig richten op het adviseren van relaties.”

Lokaal bereikbaar en zichtbaar

“De regionale bereikbaarheid, zichtbaarheid en aanwezigheid vinden we heel belangrijk”, zegt Kees Tuijp. “Aan de andere kant is het belangrijk om de interne organisatie goed en efficiënt ingericht te hebben en daar hebben we de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Met een uitgebreid en modern ICT-platform, een moderne marketingmachine en een volmachtbedrijf met 15 volmachten zijn we klaar voor de volgende fase.”

Söderberg & Partners

De overname van ACN is de eerste stap van MZA na het bekendmaken van de samenwerking met Söderberg & Partners afgelopen september. MZA is actief op zoek naar uitbreiding met nog een drie- of viertal kantoren geografisch verspreid over Noord-Holland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.