MyCreditLife verlaagt tarief Woonlastenverzekering

0

Begin april introduceerde Credit Life een uitbreiding van portaal MyCreditLife. Directielid Perry Dizij (foto): “Naast de vele samenwerkingsvoordelen die deze omgeving biedt aan adviseurs en consumenten, maakt MyCreditLife het ook mogelijk om binnen Credit Life beter samen te werken. De kostenbesparingen gecombineerd met de enorme volumes aanvragen die MyCreditLife oplevert, betekenen dat wij het tarief voor de Woonlastenverzekering in alle segmenten kunnen aanscherpen.”

Dizij: “De premie van een verzekering is altijd opgebouwd uit meerdere onderdelen. Naast de kosten voor het risico zelf, zijn er ook de kosten voor medische acceptatie, administratie, het verwerken van de polis, et cetera. Die kosten hebben we de afgelopen twee maanden ver naar beneden kunnen brengen, met dank aan MyCreditLife. Nu ook de hoeveelheid aanvragen voor de Woonlastenverzekering flink toeneemt, kunnen we die bedragen over meer mensen verspreiden. Dat werkt ook kostenverlagend.”

Woonlastenverzekering

De Woonlastenverzekering betaalt al sinds de jaren ’90 de hypotheek als de verzekerde arbeidsongeschikt wordt. Dizij: “Bij arbeidsongeschiktheid verandert het inkomen flink. In het beste geval blijft er nog zo’n 75% van het laatste loon over. Maar in de praktijk is het vaak minder. Veel mensen kunnen dan niet meer rondkomen en hun hypotheek niet meer betalen. Met de onze Woonlastenverzekering weet de verzekerde zeker dat hij zijn huis niet kwijt raakt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.