Munt versnelt aanbod zelfstandigen

0

Munt Hypotheken accepteert vanaf nu voor alle zelfstandigen één-op-één het vastgestelde toetsinkomen, als deze hypotheekaanvraag samen met een gecertificeerde inkomensverklaring van Raadhuys Tax Legal Accounting wordt ingediend.

Raadhuys stelt het toetsinkomen vast op basis van de voorwaarden van Munt Hypotheken. Zowel de hypotheekaanvrager als de hypotheekadviseur kunnen een inkomensverklaring aanvragen. Na ontvangst van een compleet dossier met alle benodigde documenten en informatie, wordt de inkomensverklaring gegarandeerd binnen vijf werkdagen verstrekt. Raadhuys Tax Legal Accounting is hiervoor door MUNT Hypotheken als enige partij geautoriseerd.

Om onafhankelijkheid te waarborgen is de hypotheekaanbieder op geen enkele wijze betrokken bij het proces tussen de zelfstandige en Raadhuys Tax Legal Accounting, zegt direceur Menno Luiten in een toelichting. De kosten die verbonden zijn aan de verklaring, betaalt de aanvrager dan ook rechtstreeks aan Raadhuys.

DGA met belang in vennootschap

Ook kunnen vanaf heden DGA’s met meer dan 30% van de aandelen in de vennootschap terecht bij Munt Hypotheken.

 

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
Facebook, Twitter en/of LinkedIn

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.