Munt ‘stampt’ jubileumjaar 2024 in

0

Munt Hypotheken luidt op donderdag 18 januari ‘het jaar van het onafhankelijk advies’ in. Dat doet de hypotheekverstrekker tijdens de eerste editie van de Munt Stamppotparty in de kleinste stad van Nederland. Een avond vol smaak, vermaak en Hollandse gezelligheid, belooft directeur Menno Luiten.

Munt heeft volgens Luiten alle kenmerken van een oerdegelijk en Hollands merk. “Friese doorlopers, rookworst en boerenkool”, probeert hij zijn betoog beeldend te maken. “Munt wil de Hema onder de hypotheekverstrekkers zijn. Met een hypotheek voor iedereen, voor zover je een hypotheek standaard kunt noemen natuurlijk. Bij die degelijke uitstraling past stamppot met een biertje beter dan de gekkigheid van champagne met oesters. Daarom trappen we 2024 af met de eerste editie van de Munt Stamppotparty in het nostalgische Madurodam. Want naast oerdegelijk zijn we ook een Haags bedrijf.”

Maxim Hartman stampt mee

Munt is opgericht in 2014 en verstrekt dit jaar dus alweer tien jaar hypotheken met geld van pensioenfondsen en institutionele beleggers. Van Menno Luiten weten we dat hij geen blad voor de mond neemt en zijn uitspraken kunnen soms flink schuren. Daar sluit de spreker die Munt voor het officiële gedeelte van de Stamppotparty heeft uitgenodigd naadloos bij aan. Het is de altijd uitgesproken Maxim Hartman die de adviseurs deze avond trakteert op zijn ongezouten mening en scherpe humor.

Madurodam by night

Na het officiële gedeelte, waar ook Luiten en Munt-oprichter Jeroen van Hessen de microfoon ter hand zullen nemen, hebben de gasten een ruime keuze aan stamppotten en kunnen zij aansluitend ‘Madurodam by night’ beleven. Aanmelden voor de Munt Stamppotparty kan hier via het formulier op de website van Munt Hypotheken.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.