Munt Hypotheken blijft shirtsponsor ADO Den Haag

0

ADO Den Haag heeft ook voor komend seizoen Munt Hypotheken aan zich weten te binden als shirtsponsor. De naam van de hypotheekverstrekker staat vanaf de eerste thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op 4 augustus wederom op de achterkant van het geel-groene tricot.

Munt was vorig jaar, in de tweede seizoenshelft, ook al shirtsponsor van ADO Den Haag. Directeur Ellen Hensbergen heeft de sponsoring tot dusver ervaren als een doorslaand succes: “Wij hebben onszelf vorig jaar ten doel gesteld om Munt nog nadrukkelijker te koppelen aan Den Haag en de regio. Dat is gelukt. Nu willen wij dat succes, samen met ADO Den Haag, in het komende seizoen doortrekken en verder uitbouwen. Vandaar dat wij ons nu ook echt voor het hele seizoen 2019/2020 aan deze mooie club verbinden.”

Eredivisie

Ook ADO Den Haag is blij dat de hypotheekverstrekker volgend seizoen weer op het shirt van de club prijkt. “Allereerst hebben we afgelopen jaar met Munt achterop het linkerrijtje van de Eredivisie behaald. Daarnaast is het een echt Haags bedrijf met landelijke invloed en dat is voor een club als de onze niet onbelangrijk”, aldus Manager Commerciële Zaken Remco van der Veen. Om het sponsorschap kracht bij te zetten zullen de spelers na afloop van vrijwel elke thuiswedstrijd elf ballen met daarop Munt én ADO Den Haag het publiek in schieten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.