Movir wijst op optierecht

0

Net als andere jaren attendeert Movir in samenwerking met financieel adviseurs de relaties op hun optierecht. Tijdens de actie ‘Uw Optierecht+’ kunnen verzekeringnemers de verzekerde bedragen verhogen, zonder gezondheidsvragen te beantwoorden.

De arbeidsongeschiktheidsverzekeraar introduceerde per 1 januari 2016 nieuwe voorwaarden voor nieuwe verzekeringen en per contractvervaldatum voor bestaande polissen. Ook ondernemers met de Soepel&Zeker AOV kunnen gebruikmaken van het optierecht. Hierdoor ontstonden verschillende voorwaarden met betrekking tot het optierecht.

Movir-directeur Louis van Drunen: “We hebben ervoor gekozen speciale actievoorwaarden op te stellen, zodat we een eenduidig aanbod kunnen doen. Vandaar ook de naam ‘Uw Optierecht+’. Verzekerden die voldoen aan de actievoorwaarden ontvangen half juni een persoonlijk aanbod van hun financieel adviseur of van ons.” De actie loopt tot en met 15 september 2016.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.