Movir past Soepel&Zeker AOV aan

0

Bestaande klanten van Movir met een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers krijgen verbeterde voorwaarden en een premieverlaging. Hiervoor is de kennis en kunde van Delta Lloyd en Movir gecombineerd in de verbeterde Soepel&Zeker AOV.

Met de overname van Delta Lloyd door NN Group/Nationale-Nederlanden voert Movir alle individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Delta Lloyd uit. Hierdoor is het aantal financieel adviseurs met een aanstelling bij Movir uitgebreid.

Verbeterde Soepel&Zeker AOV

Binnen de verbeterde Soepel&Zeker AOV is het minimale te verzekeren bedrag verlaagd van 12.000 naar 2.500 euro per jaar. Daarnaast zijn de keuzemogelijkheden uitgebreid, waaronder de toevoeging van extra uitkeringsdrempels. Tom Baken, manager Marketing & Sales bij Movir: “Door de verbeteringen kunnen zelfstandig ondernemers bij Movir hun arbeidsongeschiktheidsrisico uitgebreid, maar ook minder uitgebreid afdekken. Recentelijk hebben wij de eindleeftijd aangepast naar 68 jaar, beter passend bij de stijgende AOW-leeftijd. Voor zelfstandigen die geen behoefte hebben aan een langlopende aov, hebben we nu ook kortlopende dekkingen (van 2,3,4 of 5 jaar) toegevoegd.”

Broodfondsen

Met de toevoeging van een eigenrisicotermijn van 720 dagen sluit de Soepel&Zeker AOV ook beter aan op broodfondsen. Ondernemers kunnen zo na twee jaar volgens de voorwaarden terugvallen op de financiële zekerheid van een aov, naast een re-integratieteam dat bij arbeidsongeschiktheid helpt bij het terugkeren in het eigen beroep.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.