Movir Momentum AOV voor ondernemers

0

Dankzij een uitbreiding op Movir Momentum kunnen vanaf vandaag ook ondernemers zoals schilders, winkeliers en kappers gebruik maken van de AOV-propositie, die bestaat uit een sommen- en schadevariant én diverse aanvullende verzekeringen zoals de Extra Kostenverzekering.

Movir Momentum was al beschikbaar voor medisch- en zakelijke professionals. Yoram Schwarz, directeur Movir: “Met deze uitbreiding beschikt Movir nu over één totaalaanbod voor alle zelfstandigen, waarbij naast financiële zekerheid en hulp bij arbeidsongeschiktheid ook de preventieve ondersteuning voor verzekerden is uitgebreid en afgestemd op de beroepsgroep.”

Verschil maximum percentage inkomen

De voorwaarden en keuzemogelijkheden van de Movir Momentum AOV zijn voor alle doelgroepen hetzelfde. Schwarz (foto): “Het enige verschil is voor ondernemers het maximum percentage van het inkomen dat op de (optioneel te sluiten) Extra Kostenverzekering verzekerd kan worden.” Het aantal te verzekeren ondernemersberoepen is uitgebreid met nieuwe SIVI- beroepen. Ook zijn er nieuwe SIVI- beroepen toegevoegd voor de doelgroepen medisch- en zakelijk zelfstandig professionals.

Offertestop Soepel&Zeker AOV

Het is nu niet meer mogelijk om nieuwe offertes voor de Soepel&Zeker AOV te maken. Bestaande Soepel&Zeker-offertes kunnen nog tot 16 juli worden aangevraagd. Daarna neemt Movir geen nieuwe aanvragen meer voor dit product in behandeling. De verzekering van bestaande relaties met een Soepel&Zeker AOV blijft gewoon doorlopen, zij kunnen de verzekering eventueel aanpassen aan hun gewijzigde (financiële) situatie. Offertes en aanvragen voor de Movir Momentum kunnen via Mijn Movir voor adviseurs of via de vergelijkers Rolls, Meetingpoint en MoneyView worden gedaan.

Statusinformatie in Mijn Movir

In Mijn Movir voor adviseurs wordt voortaan gedetailleerd inzicht gegeven in de status van een online aanvraag of mutatie. Bij elke lopende aanvraag of mutatie is te zien wat de actuele status is. Als de aanvraag wijzigt of een andere status krijgt, krijgt de adviseur een notificatiemail. Zodra alle functionaliteiten dit najaar zijn verhuisd naar Mijn Movir voor adviseurs, wordt de oude Extranet-omgeving gesloten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.