Movir lanceert Momentum AOV

0

Movir heeft de afgelopen weken in haar live lab samen met acht adviseurs de offerte- en aanvraagstraat voor de nieuwe Momentum AOV getest. Dit product vervangt de huidige Beroeps-AOV en is een combinatie van het AOV-aanbod van Reaal en Movir. Momentum is vanaf vandaag beschikbaar.

De nieuwe propositie bestaat uit een sommen- en schadevariant en diverse aanvullende verzekeringen, zoals de Extra Kostenverzekering. Hiermee biedt Movir een dekking tegen arbeidsongeschiktheid voor zowel medische als zakelijke professionals. Preventieve dienstverlening is een nadrukkelijker onderdeel geworden van de gecombineerde Reaal-Movir propositie.

Movir hanteert verder een beroepscriterium en de verzekering kan worden afgestemd op de situatie en wensen van de klant. Ook is het mogelijk om als zelfstandige vaste kosten of kosten voor een waarnemer mee te verzekeren.

Samenwerking

De feedback van adviseurs die hebben meegewerkt aan het testen in het live lab, heeft onder andere geleid tot kleine aanpassingen in de aanvraagstraat. “Door samen te testen, feedback op te halen en toe te passen, is er nu software beschikbaar waar de adviseur echt iets mee kan. Door deze goede samenwerking kunnen we nu per vandaag live gaan”, zo zegt Yoram Schwarz (foto), directeur van Movir. Naast de testen heeft Movir ook (online) gesprekken gevoerd met ruim 250 adviseurs.

Gelijktijdig met de nieuwe propositie lanceert de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar ook het digitale portaal Mijn Movir voor adviseurs.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.