Movir breidt dekking uit

0

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir heeft de dekking uitgebreid. In de nieuwe voorwaarden zijn het uitlooprisico, recht op herbeoordeling en zwangerschapsuitkering bij vroeggeboorte vastgelegd. Bovendien krijgen verzekeringnemers meer mogelijkheden om de verzekering en eventuele uitkering waardevast te maken.

“Uit voorwaardenvergelijkingen en gesprekken met adviseurs bleek dat de dekking van het uitlooprisico werd gemist. Ook was er behoefte aan meer mogelijkheden om de verzekering en eventuele uitkering waardevast te maken. Niet alleen qua indexpercentages, maar ook qua vorm. Dit ‘gat’ vullen we nu op”, aldus Movir-directeur Louis van Drunen.

“Wij hebben onze prioriteit gelegd bij aansluiten van onze verzekering op de verhoogde AOW-leeftijd. Daarom introduceerden we in september 2012 eerst de nieuwe eindleeftijden 66 en 67 jaar. Nu is het tijd om onze voorwaarden te verbeteren”, geeft Van Drunen als toelichting op de introductiedatum. De nieuwe voorwaarden gaan in met terugwerkende kracht per 1 januari 2013.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.