Morgen start jouw route naar actief klantbeheer

0

Dat vele wegen leiden naar actief klantbeheer ontdek je morgen tijdens HypoTop, hét event voor actief klantbeheer in Van der Valk Almere. Wat wordt morgen jouw persoonlijke route naar actief klantbeheer?  Vandaag is je laatste kans om een keuze te maken uit het inspirerende en leerzame workshopaanbod. Kies je gratis partner ticket, dan zien we je morgen op HypoTop. Je bent van harte welkom!

De grote oversluitbubbel is voorbij en we zien de hypotheekrente snel stijgen. Dit heeft zijn weerslag op de markt en op het advieskantoor. Tijd om je meerwaarde te tonen aan de bestaande klant. Volg morgen – dinsdag 8 november 2022 – jouw eigen route naar actief klantbeheer tijdens HypoTop in het Van der Valk Almere. Inschrijven doe je hier.

Actief klantbeheer is geen kostenpost

de ruim 20 jaar dat Frederique Kamp actief is in de financiële dienstverlening en consultancy heeft ze in veel verschillende rollen met klanten te maken gehad. Haar hart klopt voor de klant en op het plenaire podium van HypoTop hoopt ze dat in een inspirerende keynote ook op jou over te brengen.

Negen inspirerende en leerzame workshops

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.