MonuMUNTen in de schijnwerpers

0

Met de serie MonuMUNTen zet MUNT Hypotheken klanten in de schijnwerpers die met een hypotheek van Munt een monumentale woning kochten. Die worden met een professionele fotoserie in beeld gebracht, waardoor de historische en esthetische waarde van deze panden wordt vastgelegd.

De huiseigenaren delen in de interviews hun reis van het koopmoment en de renovatie tot het bewonen van de monumentale woning. Met de interviewserie trapt de geldverstrekker de festiviteiten rond het 10-jarige bestaan af. “We willen hiermee laten zien hoe onze klanten hun droomwoning hebben gerealiseerd met de steun van hun onafhankelijke adviseur en een Munt hypotheek. MonuMUNTen is een serie die niet alleen de architectonische schoonheid van monumentale woningen in de schijnwerpers zet, maar ook de persoonlijke verhalen van de mensen die erin wonen”, aldust Menno Luiten, directeur Munt Hypotheken.

Het eerste verhaal uit de serie staat online en kan hier bekeken worden. Aan het woord komen Tony Otterman en zijn familie. Zij wonen midden in het centrum van Hoorn in een pand dat ontworpen is Adrianus Bleijs, een bekende 19e-eeuwse architect van voornamelijk iconische kerkgebouwen.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.