Monique gaat de kale berg op

0

Het interview in de ALS-special met Monique van den Hoorn, adviseur bij Zeevat Hypotheken en Verzekeringen, heeft veel indruk gemaakt. In de periode die volgde na de harde diagnose besloot ze haar gevoel van machteloosheid om te zetten in iets krachtigs: 11 september meedoen met de Tour du ALS.

Met uw steun wordt deze Tour du ALS een onvergetelijke ervaring!

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland georganiseerd wordt. Sinds 2012 beklimmen jaarlijks vele honderden mensen al fietsend, rennend en wandelend de ‘Kale Berg’ in Frankrijk.

Monique: “Samen met mijn lieve man Maurice, mijn Zeevat-familie en een aantal vrienden lopen we op zaterdag 11 september 2021 de Mont Ventoux op. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS, zodat HET medicijn tegen PSMA/ALS/PLS gevonden wordt! Van de opbrengst wordt 75% gebruikt voor onderzoek en 25% gaat naar de zorg voor patiënten die kampen met deze ziekte. Ik hoop dat jullie ons team met een donatie willen steunen. Dat zou deze Tour du ALS voor mij nog onvergetelijker maken.”

ALS-special

Lees hier het interview met Monique van den Hoorn in de InFinance ALS-special:

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.