MoneyView publiceert tijdelijke coronamaatregelen AOV

0

MoneyView heeft op haar website een overzicht geplaatst van relevante voorwaarden van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en tijdelijke maatregelen die verzekeraars bieden in deze crisissituatie. Eerder ging de website al over tot het publiceren van deze overzichten voor hypotheken, reispolissen en consumptieve kredieten.

De coronacrisis heeft de omzet van veel ondernemers scherp doen dalen. Dat kan er volgens MoneyView toe leiden dat de betaalbaarheid van de premie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) onder druk komt te staan. “In deze onzekere tijd heeft iedereen meer dan ooit behoefte aan duidelijkheid. Dat geldt voor ondernemers en consumenten maar ook voor hun adviseurs,” legt Martin Koot van MoneyView uit. “Die worden deze dagen overspoeld met mails vanuit aanbieders. Bovendien worden regelingen nog uitgewerkt en aangepast. Met deze website brengen we overzichtelijke, makkelijk te lezen informatie die door iedereen te raadplegen is.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.