MoneyView koppelt met MeetingpointAdvies

0

In de nieuwe release van de productvergelijkers van MoneyView is de mogelijkheid toegevoegd om direct een aanvraag voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering te doen via MeetingpointAdvies.

Wie gebruik wil maken van deze mogelijkheid heeft een kosteloze registratie bij MeetingpointAdvies en een ABZ-certificaat nodig. Martin Koot van MoneyView: “Door de koppeling hoeven gegevens die zijn ingevoerd om de productvergelijking te maken niet opnieuw ingevuld te worden om een aanvraag te doen. Hiermee besparen adviseurs tijd en wordt de kans op invoerfouten verkleind.”

Objectief adviseren

Koot: “MoneyView en MeetingpointAdvies hebben de ambitie om meer productcategorieën op deze wijze te koppelen. Professioneel producten vergelijken is noodzakelijk om objectief te adviseren. Door de samenwerking met MeetingpointAdvies wordt de efficiëntie in het totale adviesproces verhoogd. Daar wordt iedereen beter van.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.