MoneyView introduceert productvergelijker

0

De nieuwe productvergelijker MoneyView Selector stelt de financieel adviseur in staat een marktbrede productvergelijking te maken, waarbij hij rekening kan houden met de eisen die zijn klant en hijzelf aan het product stellen.

Selector is volledig web-based en maakt gebruik van de centrale productdatabase en premie-engines van MoneyView. De nieuwe productvergelijker is een aanvulling op de premievergelijker AeQuote en voorwaardenvergelijker Advisa van MoneyView.

Selector begint met het opstellen van een prijsvergelijking. Vervolgens plaatst de adviseur enkele voorwaardenfilters naar keuze, waarmee de selectie aan passende producten kleiner wordt gemaakt. Tot slot geeft de adviseur aan welk product hij wilt adviseren, en van welke producten hij tevens informatie in het rapport wil opnemen. Dat rapport wordt vervolgens automatisch gemaakt.

Gratis module Uitvaart
De productvergelijker bestaat uit de modules Uitvaart, Arbeidsongeschiktheid en Overlijdensrisico. De komende maanden zullen hier meerdere modules aan toegevoegd gaan worden. Ter kennismaking biedt MoneyView de module Uitvaartverzekeringen tot eind 2016 gratis aan.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.