MoneyView Analyzer reis-kortlopend

0

MoneyView heeft deze week de Analyzer voor Kortlopende Reisverzekeringen geïntroduceerd. De nieuwe productgroep bevat 23 producten. De Analyzer voor Doorlopende reisverzekeringen maakt al langer onderdeel uit van het Analyzer-pakket.

Met de nieuwe Analyzer voor Kortlopende Reisverzekeringen kunnen in één keer grote hoeveelheden fictieve klantprofielen worden doorgerekend, waardoor de premieontwikkelingen in de markt op detail te volgen is. Het moment van introductie is bewust gekozen omdat er nu steeds meer vakantielanden van het coronaslot gaan en er daardoor in de komende periode een run op vakanties te verwachten is.

De MoneyView Analyzer-familie omvat met de jongste uitbreiding bijna 20 modules, variërend van Overlijdensrisicoverzekeringen tot Direct Ingaande Lijfrentes, maar ook nagenoeg alle schadeverzekeringen zoals Inboedel-, Opstal- Auto, Fiets- en Bromfietsverzekeringen maken onderdeel uit van het Analyzer-pakket.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.