Moneyou nu ook via CMIS-labels

0

De Moneyou Hypotheek is vanaf vandaag ook af te sluiten bij De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Met de uitbreiding naar de hypotheekketens van CMIS Franchise zet de volledige dochter van ABN Amro de volgende stap in de gefaseerde uitbreiding van het merk via het intermediaire kanaal.

Moneyou begon in 2001 als online hypotheeklabel van ABN Amro, waarna vanaf 2008 ook online spaarrekeningen werden aangeboden. In augustus 2020 kondigde ABN Amro aan – met uitzondering van hypotheken – alle overige activiteiten van Moneyou in Nederland en Duitsland te stoppen. Het Moneyou hypotheeklabel is onderdeel van ABN Amro Hypotheken Groep en kiest als multichannel hypotheekverstrekker nu ook duidelijk voor de onafhankelijke adviseur. Sinds juli van dit jaar konden adviseurs van De Hypotheker al de Moneyou Hypotheek adviseren aan hun klanten.

Betrouwbare moeder

Martin Hagedoorn, Manager Product & Business Expertise bij CMIS Franchise: “Moneyou is een sterk merk met een betrouwbare moeder. Wij bieden onze adviseurs graag de mogelijkheid om zoveel mogelijk geldverstrekkers te vergelijken voor hun klanten. De Moneyou Hypotheek hoort thuis in hun portfolio. Zeker nu Moneyou een structurele relatie wil aangaan met het intermediair.”

De Hypotheker legt Moneyou op het schap

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.