Moneyou Hypotheek in volmacht bij DAK

0

De Moneyou Hypotheek is nu ook beschikbaar voor alle hypotheekkantoren die aangesloten zijn bij DAK Intermediairscollectief.

Door deze uitbreiding is de Moneyou Hypotheek nu voor het merendeel van de hypotheekadviseurs in Nederland af te sluiten via de franchiseketens De Hypotheker, Ingage, Van Bruggen Adviesgroep en Hypotheek Visie en via serviceproviders VCN Hypotheek Service, MO.servicing en nu dus ook DAK Intermediairscollectief.

Oplossingen

Edwin Janssen (links), manager relatiemanagement bij Moneyou: “We zijn heel blij met de samenwerking met de coöperatie DAK. Net zoals Moneyou streeft DAK naar efficiënte en digitale oplossingen die passen bij de verwachting van het intermediair en de klant. Met deze uitbreiding maken wij het voor de DAK-leden mogelijk om de Moneyou Hypotheek aan te bieden.”

Breedste aanbod

Tim Rijvers (rechts), algemeen directeur van DAK: “De kracht van onze onafhankelijke coöperatie is dat we continu luisteren naar de behoeftes van onze leden. Daar passen we vervolgens onze persoonlijke dienstverlening en ons aanbod op aan. Naast een snel proces en korte lijnen, is ons doel om daarbij ook te voorzien in het breedste aanbod aan hypotheekverstrekkers.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.