Moneyou Hypotheek beschikbaar via VCN HypotheekService

0

De Moneyou Hypotheek is nu ook af te sluiten via de formules van VCN HypotheekService. Sinds de zomer van 2021 kunnen adviseurs van verschillende hypotheekketens al de Moneyou Hypotheek adviseren. Nu zet Moneyou de volgende stap in de gefaseerde uitbreiding via het intermediaire kanaal. Adviseurs die samenwerken met VCN hebben nu ook toegang tot het aanbod van Moneyou.

Denise Dirven (foto), manager van Moneyou: “We hebben de ambitie om te groeien in de hypotheekmarkt en dan is verder uitbreiden in het intermediaire kanaal een logische stap. Sinds de uitbreiding naar het intermediaire kanaal zien we bevestigd dat veel klanten graag onze hypotheek willen afsluiten met advies. We zijn daarom erg blij met het toevoegen van VCN HypotheekService als partner. We delen de drive voor een helder en snel hypotheekproces en een supergoede klantbeleving. Door de samenwerking is de Moneyou Hypotheek via nog meer adviseurs beschikbaar. En tegelijkertijd blijven klanten de keuze houden hoe ze de hypotheek willen afsluiten: met advies of zelf online. Die laatste optie was er natuurlijk al en blíjft ook.”

Veel vraag

Harrie-Jan van Nuenen, directeur van VCN HypotheekService: “Er is op dit moment veel vraag naar leningen in lagere (LTV) risico-klassen. De Moneyou hypotheek vult deze behoefte met scherpe tarieven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.