Mobiel zaken doen met Faster Forward On Route

0

Faster Forward lanceert een gratis On Route app die Elements-gebruikers direct toegang biedt tot al hun klantdossiers, e-mails, producten en documenten. Hiermee voegt het bedrijf een nieuwe, mobiele dimensie toe aan zijn ERP-oplossing Elements.

Met de introductie van de nieuwe en in eigen beheer ontwikkelde app speelt Faster Forward naar eigen zeggen in op de toenemende behoefte om snel en eenvoudig mobiel zaken te kunnen doen. In een toelichting schrijven de ontwikkelaars: “De app biedt gebruikers van Elements direct toegang tot al hun klantdossiers, e-mails, productinformatie en documenten. Ook is het mogelijk om via de app alle openstaande en afgeronde taken binnen een klantdossier in te zien. Via de ingebouwde scanfunctie kunnen gebruikers ook zelf documenten uploaden; deze worden direct als pdf opgeslagen in het betreffende klantdossier.”

Geen mobiele opslag

De beveiliging van de app voldoet volgens Faster Forwards aan de laatste standaarden op privacy- en veiligheidsgebied. Ook worden er geen gegevens opgeslagen op het mobiele apparaat van de gebruiker. On Route is specifiek ontwikkeld voor het iOS-platform. Gebruikers van een iPhone of iPod Touch kunnen de applicatie gebruiken vanaf iOS 10.3.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.