MKB Verzuim-ontzorgpolis via VCN

0

Naast haar reguliere verzuimverzekering biedt serviceprovider VCN nu ook de MKB Verzuim-ontzorgverzekering van volmachtgever a.s.r. aan. De re-integratieverplichtingen en -taken worden uitgevoerd door Assist Verzuim, net als VCN onderdeel van de Veldsink Groep.

De MKB Verzuim-ontzorgverzekering ondersteunt kleine werkgevers bij hun re-integratieverplichting tegenover een zieke werknemer en is in nauwe samenwerking tussen MKB-Nederland, het Verbond van Verzekeraars en het ministerie van Sociale Zaken tot stand gekomen. De MKB verzuim-ontzorgverzekering helpt werkgevers bij het managen van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie van hun medewerkers.

Convenant

De eisen die aan deze verzekering worden gesteld, zijn vastgelegd in een in 2018 gesloten convenant tussen het ministerie van Sociale Zaken, MKB-Nederland en het Verbond. Verschillende verzekeraars hebben op basis van de afspraken in dit convenant een MKB Verzuim-ontzorgverzekering aan hun productassortiment toegevoegd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.