Mirjam Verhoeven COO Volksbank

0

Mirjam Verhoeven is benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van de Volksbank en wordt ook lid van de directie. Zij volgt Alexander Baas op. Hij trad per 1 januari 2019 terug uit de directie om zich volledig te richten op de functie van directeur Klant, Betalen en Sparen bij de bank.

De raad van commissarissen maakte haar voorgenomen benoeming eind vorig jaar bekend. De aandeelhouder, toezichthouders en de Ondernemingsraad hebben haar benoeming goedgekeurd. Naast Verhoeven bestaat de directie uit Maurice Oostendorp (CEO), Annemiek van Melick (CFO), Jeroen Dijst (CRO) en. Marinka van der Meer (CCO).

Diverse functies

Verhoeven werkt al sinds 2002 bij de Volksbank en haar rechtsvoorgangers in diverse functies. In haar vorige functie als Chief Information Officer en directeur Innovatie was zij onder meer verantwoordelijk voor IT & Change, het IT- beleid en het vormgeven van de strategie van de Volksbank op het gebied van innovatie. In haar nieuwe functie wordt zij verantwoordelijk voor onder meer de service centers, IT & Change en het facilitair bedrijf.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.