Miranda van Rijswijk maakt overstap naar CMIS

0

Miranda van Rijswijk is de nieuwe Channel Distributie Manager voor Merius Hypotheken. In deze pioniersrol is Van Rijswijk onder meer verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van partnerships met het intermediair voor de hypotheeklabels van CMIS Group, in het bijzonder dus Merius Hypotheken.

Van Rijswijk komt van BNP Paribas Cardif waar ze jarenlang Partnership- en Channel Manager intermediaire distributie was.

In het benoemingsbericht schrijft CMIS: “Haar natuurlijk DNA kenmerkt zich door een flinke dosis ondernemerschap en servicegerichtheid. Kenmerken die ze voor Merius Hypotheken ten volle kan benutten voor het versterken van de partnerships met het intermediair. Haar uitgangspunt in deze nieuwe rol is dan ook dat ‘optimaal relatiemanagement de cruciale succesfactor is in het realiseren van gezamenlijke doelen in het bedienen van de hypotheekklant’.”

Onder CMIS Group vallen onder meer de hypotheeklabels Merius Hypotheken en Impact Hypotheken, hypotheekservicer Adaxio en CMIS Franchise, waartoe de adviesketens De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur behoren.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.