Miranda de Bruin directeur Bovemij Financieringen

0

Miranda de Bruin is per 1 april 2022 de nieuwe directeur van het bedrijfsonderdeel Financieringen van Bovemij. Zij volgt Dick van der Vis op die sinds maart als interim-directeur de honneurs waarnam. De Bruin komt over van Santander waar zij de afgelopen vijf jaar Head of Automotive was.

Het bedrijfsonderdeel Financieringen van Bovemij helpt autobedrijven om samen met hen een leasemaatschappij op te zetten, die te financieren en ook de volledige operatie en administratie af te handelen. Daarnaast kunnen autobedrijven hun mobiliteitsconsumenten via Bovemij een autofinanciering aanbieden.

Expertise

Voordat ze als Head of Automotive bij Santander terecht kwam, werkte De Bruin al bij Volkswagen Pon Financial Services, Alcredis en PSA Finance. “Ik ben trots om als directeur van het bedrijfsonderdeel Financieringen aan de slag te gaan bij Bovemij, een mooi bedrijf met veel ambitie. Ik denk er alle kennis en expertise die ik in mijn werkende leven heb opgedaan te kunnen verenigen. Inhoudelijk begin ik wel echt aan een nieuwe uitdaging; het business model van Bovemij Financieringen is anders dan ik gewend ben. Waar Santander automerken ondersteunt, helpt Bovemij autobedrijven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.