Mini-seminar Verzuim-ontzorgverzekering

0

Adfiz praat adviseurs voorafgaand aan het Zakelijk Platform op 18 september bij over de MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Het mini-seminar wordt samen met het Verbond van Verzekeraars georganiseerd en is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Eind 2018 werd een pakket maatregelen aangekondigd ten aanzien van de loondoorbetaling bij ziekte. Onder deze maatregelen viel ook de aankondiging van de Verzuim-ontzorgverzekering. Tot nu toe hebben zes verzekeraars een productintroductie aangekondigd. Adfiz verwacht dat de eerste Verzuim-ontzorgverzekeringen in september op de markt komen.

Antoine Reijnders van het Verbond van Verzekeraars is tijdens het mini-seminar een van de sprekers. Hij schetst de ins en outs van deze nieuwe verzekering en zal daarna met Anneloes Goossens (MKB Nederland) en Michiel Blankvoort (Sucsez/Heilbron en de Verzuimeconoom) in discussie over de waarde van de Verzuim-ontzorgverzekering en de aandachtspunten bij advisering. Niet-leden kunnen zich aanmelden door een email sturen naar info@adfiz.nl.

Zakelijk Platform

Adfiz leden die actief zijn op de zakelijke markt kunnen op 18 september de zesde editie van het Zakelijk Platform bezoeken. Het thema van de bijeenkomst is ‘De juiste mensen’. Na het volgen van deze editie weet de adviseur hoe hij die kan vinden, behouden en hoe hij ze kan helpen bij de doorontwikkeling.

Het Zakelijk Platform wordt gehouden bij Green Village in Nieuwegein. De ontvangst is om 12:30 met een lunch. Daarna volgt het plenaire programma en een aantal expertsessies. Het inhoudelijke programma wordt om 17:45 uur afgesloten met een diner buffet. Het mini-seminar Verzuim-ontzorgverzekering start om 10.30 uur.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.