Miljoen polissen op teller Nh1816

0

Nh1816 Verzekeringen heeft woensdag de miljoenste schadepolis gesloten. De mijlpaal werd bereikt door het sluiten van een combipolis particulieren; de verzekeringnemer is Niels Hermes uit Purmerend, die zijn Renault Grand Espace via de plaatselijke AveWe Groep bij Nh1816 onderbracht.

,,In weerwil van de heersende mening over de afzet van particuliere schadeverzekeringen, bewijst de gebundelde kracht van adviseur en Nh1816 dat simple risk ook buiten internet en andere directe kanalen om, een prima adviseerbaar product is. Een miljoen Nh1816-polissen toont het bestaansrecht van laagdrempelig advies voor deze producten dan ook ondubbelzinnig aan”, verklaart Nh1816-directeur Cas Verhage.

,,Deze mijlpaal illustreert de groei van de laatste jaren. Elk jaar stijgt, in de competitieve particuliere schadeverzekeringsmarkt, het aantal nieuw gesloten polissen uit boven het aantal van het jaar daarvoor”, aldus Verhage.

Afgaande op de eerste kwartaalcijfers van 2013 zal dat ook dit jaar het geval zijn: de productie van de maatschappij uit Oudkarspel is met 20% gegroeid ten opzichte van de eerste drie maanden van 2012.

De miljoenste polis is een digitale polis. Verhage: ,,Ook in deze ontwikkeling zijn wij de frontrunner. Inmiddels bereikt bijna 50% van alle polissen de klant digitaal en omvat de digitale prolongatie-uitvoer gemiddeld
al meer dan 50% van het totaal.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.