Michiel van der Linde directeur VCN Hypotheken

0

Michiel van der Linde maakt de overstap van FlexFront naar VCN Hypotheken. Als Directeur Hypotheken is Van der Linde vanaf 1 augustus het gezicht VCN Hypotheken en daarmee verantwoordelijk voor de formules De Financiële Makelaar, United Capital en Financieel Support.

Gisteren is de overname van FlexFront door Romeo officieel afgerond. Als voormalig Commercieel Directeur van FlexFront en lid van de Directie van BCMGlobal Nederland, heeft VCN Groep in Michiel van der Linde iemand gevonden die weet wat adviseurs verwachten van een serviceprovider. “Deze expertise maakt hem een waardevolle aanwinst in zijn nieuwe functie. Michiels ervaring helpt ons om onze positie in deze markt nog verder uit te bouwen”, aldus Dennis Kooren, Directeur VCN Groep

Van der Linde, die eerder Manager Intermediaire Distributie bij Lloyds Bank was, kijkt ernaar uit om vanaf 1 augustus bij VCN aan de slag te gaan. “De kernwaarden van de organisatie, relatiegericht en persoonlijk betrokken, omarm ik van harte. Je maakt adviseurs blij als je aan hun kant staat en voor ze door het vuur gaat. Ik kijk ernaar uit de adviseurs écht te helpen.”

Foto: Dennis Kooren (l) en Michiel van der Linde (r) bij het ondertekenen van het contract

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.