Michiel Meijer verlaat Van Bruggen Adviesgroep

0

Michiel Meijer vertrekt na vijf jaar als directeur van Van Bruggen Adviesgroep. Dit doet hij na het succesvol begeleiden van de verkoop en integratie van de adviesketen, nu onderdeel van Nederland Hypotheek Groep en de Veldsink Groep.

Van Bruggen Adviesgroep is de zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur gestart en zoekt iemand die het in zich heeft om het label door te ontwikkelen. “We zoeken een directeur die de ingezette lijn kan vasthouden en in samenwerking met de Veldsink Groep de adviesketen uitbouwt tot een nog bepalendere speler in de markt”, zegt Bart Meijerink, algemeen directeur bij Nederland Hypotheek Groep. Tot een vervanger is aangesteld nemen Bart Meijerink en mededirectielid Dirk Jan Thissen de taken en verantwoordelijkheden waar.

De bijdrage die Michiel Michiel de afgelopen vijf jaar heeft geleverd is volgens Meijerink onmiskenbaar. “Hij heeft de landing binnen onze groep uitstekend volbracht en we begrijpen dat het voor hem tijd is voor een nieuwe uitdaging. Wij danken hem voor zijn inspanning en bouwen als Nederland Hypotheek Groep verder op het fundament wat er staat.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.