Michiel Meijer commercieel directeur TAF

0

Michiel Meijer gaat vanaf 1 november aan de slag bij TAF. Als commercieel directeur vormt hij dan samen met algemeen directeur Nicole Hollander de directie. Eerder deze week werd het vertrek van Meijer bij Van Bruggen Adviesgroep aangekondigd.

De overstap naar TAF maakt Meijer na de succesvolle verkoop en integratie van de adviesketen, nu onderdeel van Nederland Hypotheek Groep en de Veldsink Groep. In de periode voor hij vijf jaar geleden bij Van Bruggen Adviesgroep aantrad, had Meijer verschillende functies bij ING, Florius, De Hypotheker en ABN Amro.

Waarom TAF? Meijer: “TAF heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een toonaangevende partij met financiële oplossingen. De nationale en internationale groei ambities van TAF passen perfect bij mij. De komende jaren mee bouwen aan dit bedrijf, het merk en nog meer adviseurs en klanten blij kunnen maken, zie ik als een geweldige kans!”

Volop groeimogelijkheden

Voor TAF zijn er nog volop groeimogelijkheden, voegt Hollander daar aan toe. “Niet alleen internationaal, maar zeker ook in Nederland. Denk aan moeilijk te bereiken doelgroepen als huurders, die óók willen blijven wonen als hun partner vroegtijdig overlijdt of als zij arbeidsongeschikt worden. En aan ondernemers die geen trek hebben in een dure traditionele AOV, maar wel oren hebben naar een betaalbare woonlastenverzekering. Met Michiel Meijer aan boord als commercieel directeur kunnen we onze commerciële slagkracht nog verder vergroten.”

De benoeming van de nieuwe TAF-directeur is nog onder voorbehoud van goedkeuring door toezichthouder AFM.

Michiel Meijer verlaat Van Bruggen Adviesgroep

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.