Michel van den Akker vertrekt bij De Hypotheker

0

Michel van den Akker stopt na vier jaar als directievoorzitter van De Hypothekers Associatie, onderdeel van de Blauwtrust Groep. Samen met Menno Luiten (CCO) en Jasper Cuijten (CBDO) was hij verantwoordelijk voor de strategie en de dagelijkse leiding van De Hypotheker formule.

Van den Akker is in 2011 begonnen als algemeen directeur van Blauwtrust-onderdeel Hypotrust. Hij transformeerde deze organisatie naar de onafhankelijke distributiemanager Conneqt, waar hij verantwoordelijk was voor de hypotheekmerken Hypotrust, IQWoon en Robuust Hypotheken. In 2019 werd hij directievoorzitter van De Hypothekers Associatie. In die functie volgde hij destijds Wytzejan de Jong op.

In een toelichting op zijn vertrek zegt Van den Akker toe te zijn aan een volgende stap in zijn carrière. “Met trots kijk ik terug op mijn tijd bij De Hypotheker. De samenwerking met franchisenemers en het team op het hoofdkantoor zal ik zeker missen. De Hypotheker gaat een volgende fase in en staat, net als de hypotheekmarkt, voor nieuwe uitdagingen.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.