Menzis geeft spaarpunten voor gezonder leven

0

Albert Heijn en Douwe Egberts doen of deden het al lang, maar ook zorgverzekeraar Menzis gaat klanten aan zich binden door spaarpunten uit te geven. Verzekerden die aangeven gezonder te gaan leven worden beloond met spaarpunten. 

Met die punten krijgt de verzekerde korting op bijvoorbeeld een rollator of een behandeling bij de fysiotherapeut, of kunnen ze er een deel van het eigen risico mee bekostigen. De spaarpunten gelden ook voor bloed- of orgaandonatie en voor mensen die aan mantelzorg doen.  Er zouden zich inmiddels al 12.000 van de 20.000 aangeschreven verzekerden hebben aangemeld voor de spaarpunten. In totaal heeft Menzis 1,2 miljoen verzekerden die met dit puntensysteem kunnen gaan werken.
 
Verzekerden kunnen in drie jaar tijd maximaal 5000 punten sparen, wat ongeveer 250 euro waard is.  Wie de punten gebruikt om er het eigen risico mee te betalen, kan maximaal een korting van 35 euro per jaar krijgen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.