‘Mens en techniek komen samen in Hypotheek.nl’

0

We zien meer initiatieven de hypotheekmarkt betreden die digitaal en persoonlijk in een adem noemen. Maar Hypotheek.nl is volgens directeur Paul van der Meijs (foto) niet de spreekwoordelijke dertiende in een dozijn.

“Verreweg de meeste online initiatieven zijn bedacht door techneuten die pas later – toen ze ontdekten dat je het met techniek alleen op de korte termijn niet gaat redden – ook persoonlijke dienstverlening hebben toegevoegd. Wij zijn dienstverleners die techniek gebruiken. In de uitwerking is die volgorde echt een wereld van verschil.”

De Holland Hypotheek Groep (HHG) wil er zijn op de momenten in het leven dat financieel advies waarde toevoegt. Paul van der Meijs is er sinds 1 oktober 2018 directeur Direct. De onderneming is in het bezit van domeinnamen zoals hypotheekadvies.nl, startershypotheek.nl, hypotheken.nl en hypotheek.nl. Domeinnamen die al jaren in een bureaulade lagen te wachten op een goed moment om live te gaan. Ooit geregistreerd door HHG-eigenaar Pieter van Tuinen, die ook eigenaar is van Van Bruggen Adviesgroep. Van Tuinen zag al langer naast de Van Bruggen Adviesgroep ruimte voor hypotheekconcepten die andere doelgroepen bedienen. Na ervaring opgedaan te hebben met autoverzekering.nl en reisverzekering.nl, was met de lancering van HHG in 2018 het moment aangebroken om ook de potentie van de hypotheek gerelateerde domeinnamen te gaan benutten.

Lees hier het hele interview met Paul van der Meijs

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.