Menno Luiten nieuwe directeur Munt Hypotheken

0

Menno Luiten wordt per 1 september 2023 de nieuwe directeur van hypotheekverstrekker Munt Hypotheken.

Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere groei en de distributiestrategie van het bedrijf. Luiten keert terug naar de onderneming waar hij eerder al actief was in de startjaren. Sindsdien heeft hij zijn verdere sporen verdiend in de hypotheekbranche, zo was hij in de afgelopen vier jaar commercieel directeur van De Hypotheker.

DMFCO

Munt Hypotheken is in 2014 opgezet door asset manager DMFCO om het voor Nederlandse pensioenfondsen mogelijk te maken direct in Nederlandse hypotheken te investeren. Het bedrijf kiest uitdrukkelijk voor distributie via het onafhankelijke intermediair waarvoor Luiten nu verantwoordelijk wordt

Eerste uur

Menno Luiten was vanaf de start betrokken bij de Haagse geldverstrekker. Rogier van der Hijden, algemeen directeur DMFCO: “Hij weet waar Munt Hypotheken voor staat: een transparant en eerlijk hypotheekproduct en een snel en voorspelbaar aanvraagproces. Hij begrijpt als geen ander de wereld van de adviseur en de consument én is sinds jaar en dag een voorvechter van onafhankelijk hypotheekadvies. Zijn dna past naadloos bij onze visie en filosofie.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.