Menno Jansen nieuwe directeur Aon’s Crisismanagement

0

Menno Jansen is met ingang van 1 november 2021 de nieuwe directeur van Aon’s Crisismanagement (COT). Hij was de laatste drie jaar werkzaam als Manager Crisismanagement bij Aon en daarvoor werkte hij bijna tien jaar als Manager Training & Development bij Aon’s Crisismanagement (COT). Jansen volgt Marco Zannoni op.

Jansen gaat leiding geven aan een team van zestien adviseurs met een uiteenlopende expertise van aandachtsgebieden in openbare orde en veiligheid, cyber, klimaat, terrorisme tot processen als besluitvorming, informatiemanagement en scenariodenken. Tevens zet hij zich als onderdeel van het managementteam van Aon’s Global Risk Consulting in om de werelden van risk management, continuïteitsmanagement, crisismanagement en cyber te verbinden om organisaties te kunnen helpen bij het vergroten van hun resilience.

‘Crisismanagement is meer dan ooit urgent’

Jansen: “Als de afgelopen maanden ons iets hebben laten zien, is dit dat het belang van crisismanagement onverminderd groot is én blijft. Er liggen grote uitdagingen voor overheden en bedrijven; de volgende fase van de coronacrisis, cybercrises en klimaatgerelateerde crises zijn aan de orde van de dag. Maatschappelijke continuïteit en bedrijfscontinuïteit worden steeds belangrijker en de dynamiek rond crises steeds complexer. Op al deze gebieden kunnen we bedrijven en overheidsorganisaties ondersteunen. Onze brede expertise past bij de uitdagingen van nu en ik kijk er naar uit om daar een bijdrage aan te leveren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.