Melching heet vanaf nu VKG

0

In 2019 is de Melching Groep overgenomen door de Van Kampen Groep uit Hoorn. De naam en het merk ‘Melching’ wijzigt per 1 januari 2022 in ‘VKG’. Uitgezonderd zijn een aantal speciale activiteiten van Melching Assuradeuren die nog wel onder deze naam blijven opereren.

De bij serviceprovider Melching aangesloten advieskantoren gaan over op de systemen van VKG en de klanten worden persoonlijk ingelicht over de veranderingen. “Via VKG is er keuze uit de producten van bijna alle in Nederland werkzame verzekeraars. Het voordeel daarvan is onder andere een zeer brede keuze aan verzekeringen en een snelle schadeafhandeling. In veel gevallen kan de adviseur alle verzekeringen in één verzekeringspakket bij elkaar brengen zodat de verzekerde één overzichtelijk polisblad heeft. Voor verzekerden is er een digitale polismap, waarmee alle polisdocumenten digitaal op één centrale plek te vinden zijn”, aldus Melching.

Twee jaar geleden kreeg Jan Willem Melching (midden) bij de overname door VKG bloemen

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.