Meijers Vitaal neemt People & Payment over

0

Meijers Vitaal neemt  People & Payment over. Meijers beschikt hierdoor naar eigen zeggen over een complete vitaliteitspropositie voor werkgevers, gebaseerd op advies, salarisadministratie, arbo-dienstverlening, casemanagement en verzuimverzekeringen.

People & Payment uit Berkel & Rodenrijs bedient werkgevers in heel Nederland met salarisverwerking, advies over HR-zaken en gecertificeerde arbodienstverlening. Oprichters Roy Hulst en Mark Idzinga hadden de wens zich aan te sluiten bij een grotere partij voor meer stabiliteit en continuïteit en vonden in Meijers de juiste partner.

Minder administratie

CEO Daniel de Swaan: “Meijers heeft in 2017 Meijers Vitaal opgericht, specialisten op het gebied van preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Een aanvulling op onze traditionele Employee Benefits afdeling met zorg- en inkomensverzekeringen en pensioenadvies. Met deze recente stap zijn we nog beter in staat om partner te zijn van onze klanten bij duurzame inzetbaarheid met oog voor de mens en voor de financiën. De koppeling van (salaris)systemen zorgt voor minder administratie. En de combinatie van gegevens leidt tot een effectievere inzet van preventiebudgetten. Heel relevant voor onze relaties.”

Brede expertise

Ook Hulst en Idzinga zijn verheugd. “Deze samensmelting zorgt voor een nieuwe impuls. Onze klanten krijgen toegang tot brede expertise op het gebied van duurzame inzetbaarheid, arbo-, Ziektewet- en WIA-dienstverlening. Met name in die laatste twee zien we voor onze arbo-klanten enorme voordelen. Waar we tot nu toe onze klanten alleen bijstonden bij de eerste twee jaar van ziekte van werknemers, kunnen we ze nu goed ontzorgen bij zieke werknemers die in een uitkeringssituatie terechtkomen. Hiermee krijgen onze klanten veel meer grip op hun verzuimkosten.  Ook profiteren zij van een professionele infrastructuur en kunnen we klanten goed helpen op het gebied van verzekeringen. Doorslaggevend voor ons was ook de culturele klik.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.