Meetingpoint verwelkomt TAF

0

Om de bereikbaarheid en vergelijkbaarheid van haar product te vergroten breidt TAF haar distributie uit met het transactieplatform MeetingpointAdvies. TAF start via Meetingpoint met rekenen, offreren en digitaal aanvragen voor de TAF Ondernemers AOV.

Vanaf vandaag kan het intermediair online zaken doen met TAF via MeetingpointAdvies. Via de eigen ‘Online Rekentool’ kon de Ondernemers AOV al volledig digitaal worden geoffreerd en aangevraagd. Maar door de aansluiting bij Meetingpoint wordt een nog grotere groep adviseurs bereikt die op digitale wijze onze ondernemers AOV kunnen aanvragen, zegt TAF directeur Nicole Hollander. “Daarnaast kunnen adviseurs nu ook inventariseren en een reële vergelijking met andere AOV’s maken, zonder waardeoordeel. Dat helpt de adviseur om efficiënter een AOV-advies uit te brengen.”

MeetingpointAdvies

Momenteel maken ruim 2.500 kantoren gebruik van het transactieplatform MeetingpointAdvies. Er zijn elf maatschappijen aangesloten op het platform: De Amersfoortse, Movir, AEGON, De Goudse, Nationale-Nederlanden, ASR (voorheen Generali), Europeesche, REAAL, Avéro Achmea, Interpolis en sinds vandaag ook TAF.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.