Mees & Zoonen verder als Victor Insurance

0

Naamsveranderingen lijken een trend te worden in de sector. Dit keer is het Rotterdamse verzekeringsbedrijf Mees & Zoonen dat vanaf vandaag Victor Insurance Nederland heet. “Deze stap betekent een forse internationalisering van ons dienstenaanbod”, verklaart directeur Rogier Seinstra de aanpassing.

De nieuwe naam voor de Nederlandse activiteiten werd eerder dit jaar al aangekondigd en is onderdeel van een wereldwijde operatie waarbij de volmachtbedrijven binnen Marsh & McLennan Companies zich verenigen in Victor Insurance. “We gaan intensief gebruikmaken van elkaars expertises en productinnovaties. Dankzij de internationale bundeling is Victor Insurance nu marktleider op het gebied van digitale platforms voor op maat gemaakte verzekeringsdiensten en -producten”, aldus Seinstra.

Victor Insurance

Victor Insurance telt in totaal circa 800 medewerkers en is gebouwd op vier pijlers: risicoanalyse, technologie, distributie en toegang tot kapitaal. De omzet bedraagt meer dan 1 miljard dollar en komt tot stand via een netwerk van ruim 25.000 adviseurs en tussenpersonen, en met capaciteit van een groot aantal verzekeraars of alternatief kapitaal. Het concern heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Bermuda, Italië en Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.