Meer beroepsgroepen via Turien

0

Turien & Co breidt het productenpalet beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen (BAV) uit met de producten van Chubb. Met de nieuwe volmacht kan het intermediair onder meer voor advocaten, ingenieurs en architecten een BAV afsluiten bij Turien.

Vorige week voegde Turien ook al de cyberverzekeringen van Chubb toe aan het productassortiment. De producten van Chubb zijn vanaf 1 mei verkrijgbaar via Turien. Beroepsaansprakelijkheid en cyber vallen samen met bestuurdersaansprakelijkheid in de productgroep Financial Lines. In de toekomst zal Turien ook andere verzekeringen van Chubb in volmacht gaan aanbieden.

Derde risicodrager

Peter van Geijtenbeek, algemeen directeur van Turien & Co: “Op dit moment bieden wij ten aanzien van Financial Lines al de verzekeringen aan van Hiscox en Zurich. Chubb is hiermee onze derde risicodrager in dit segment. De nieuwe samenwerking leidt tot een aanzienlijke verbreding van onze tekencapaciteit, in het aantal beroepen, zonder dat dit ten koste gaat van de goede samenwerking met de bestaande volmachtgevers.”

Nieuwe beroepsgroepen

Via de volmachten van Hiscox en Zurich konden adviseurs al bedrijven in de sectoren ICT, management consultancy, marketing en communicatie via Turien verzekeren. Via Chubb komen daar nu ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen bij voor een groot aantal andere beroepen. Waaronder schade-experts, bouwkundigen, advocaten, ingenieurs en architecten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.