‘MCD levert geen verbetering op’

0

De introductie van de Mortgage Credit Directive (MCD) houdt de markt bezig. Hypotheekadviseurs zijn er echter niet op voorhand van overtuigd dat de regelgeving voordelig voor hun klanten zal uitwerken. Dat blijkt uit de poll op InFinance.nl.

De deadline voor de Europese Hypothekenrichtlijn mag dan uitgesteld zijn, maar adviseurs en hypotheekklanten zullen er in de nabije toekomst zeker mee te maken krijgen.

Lang niet iedere financiële dienstverlener is het eens met de stelling ‘De MCD zal voor mijn hypotheekklanten een verbetering opleveren’ op InFinance.nl. De meerderheid (58%) gelooft dit niet. Slechts 19% is het eens met de stelling en 23% weet nog niet hoe de richtlijn precies zal gaan uitwerken.

Inmiddels staat een nieuwe poll online op deze website over uw vertrouwen in verzekeraars. Het Verbond meet regelmatig het vertrouwen van consumenten in verzekeraars, maar hoe is het gesteld met het vertrouwen van financiële dienstverleners? U vindt deze poll in de rechter bovenhoek op deze pagina.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.