Matthijs Hofstede CEO Aegon Hypotheken

0

Matthijs Hofstede is per 1 augustus benoemd tot CEO van Aegon Hypotheken en wordt dan tevens lid van het managementteam van Aegon Nederland. Frank van Wessel wordt op hetzelfde moment managing director van Aegon Schadeverzekering.

Beide benoemingen zijn onderdeel van de nieuwe structuur en strategie van Aegon Nederland, waarbij de bedrijfsonderdelen hun eigen strategieën en operationele plannen ontwikkelen en uitvoeren. Allegra van Hövell-Patrizi, CEO van Aegon Nederland: “Wij transformeren naar een organisatie met bedrijfsonderdelen die meer eigen verantwoordelijkheid gaan dragen. Om die te leiden hebben we stevige persoonlijkheden nodig, mensen met oog voor onze klanten, onze medewerkers en onze dienstverlening. In Matthijs en Frank hebben we de directeuren gevonden die daaraan voldoen.”

Matthijs Hofstede

Matthijs Hofstede (grote foto) studeerde rechten in Groningen en vervulde daarna functies bij onder meer ABN Amro en PA Consulting in business development en strategieontwikkeling. Sinds 2010 werkt hij bij Aegon, eerst als zelfstandig consultant en daarna als vaste kracht in het schadebedrijf. Vanaf 2013 als directeur Schade Zakelijk, Volmacht en Beurs. Vervolgens als directeur Schade Particulier. Sinds 1 januari 2020 is hij value stream owner van Hypotheken.

Frank van Wessel

Frank van Wessel

Frank van Wessel (1983) deed zijn master Economics aan Tilburg University. Tijdens zijn studie werkte hij bij een assurantietussenpersoon en had hij enkele jaren een webdesignbedrijf. Carrière maakte hij vanaf 2009 bij Delta Lloyd Groep bij onder meer BeFrank, OHRA en Delta Lloyd op domeinen als business development, data-management, IT en digitalisering. Hij werkt sinds begin 2018 bij Aegon, waar hij achtereenvolgens verantwoordelijk was voor Customer & Digital Services en Schade Particulier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.