Masterclasses ING en Findesk voor intermediair

0

Findesk en ING Excellent zijn een samenwerking aangegaan om het intermediair te ondersteunen bij adviesvastlegging en klantcommunicatie over directe beloning. Het intermediair kan gebruikmaken van praktische opleidingen en ondersteunende tools op deze thema’s.

Rob van Rooij, Directeur Intermediair bij de ING: “Vanuit ING Excellent werken we graag samen met professionele partijen waarmee wij ons opleidingsportfolio verder  kunnen uitbreiden. Wij merken in de praktijk dat veel intermediairs voor grote uitdagingen staan bij adviesvastlegging en communicatie over directe beloning.”

Dennes Roes, directeur van Findesk: “In de huidige markt is het voor het intermediair moeilijker geworden om nieuwe klanten te werven en daarbij duiding te geven waarom klanten voor het intermediair kunnen kiezen. De belangrijkste taak voor het intermediair is om de klant te helpen bij een vraag of probleem. Aangezien klanten straks voor dienstverlening gaan betalen die nu nog gratis is, is het belangrijk dat de intermediair zijn toegevoegde waarde inzichtelijk kan maken. Klanten moeten de bereidheid hebben om voor het advies te gaan betalen. Het communiceren vanuit de klant staat centraal bij de praktijkgerichte workshop.”

Vanaf nu kan het intermediair zich inschrijven voor de workshop “Effectief Communiceren over uw Beloning”. Tijdens deze workshop gaan deelnemers aan de hand van een stappenplan actief aan de slag met de vaardigheden om zichzelf, hun werkwijze en hun beloning optimaal te presenteren bij klanten.

Op dit moment staan de volgende data gepland:
28 september 2012 (Akersloot – Hotel Van der Valk)
1 oktober 2012 (Zwolle – Bilderberg Grand Hotel Wientjes)
22 november 2012 (Assen – Hotel Van der Valk)
28 november (Ridderkerk – Hotel van der Valk)
29 november 2012 (Eindhoven – Park Plaza Hotel)

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.