Masterclass over Senioren & Verzilveren

0

Trainer en coach René Kuiper verzorgt tijdens de HypoVak Kennis Update op 10 december de informatiesessie over ‘Senioren & Verzilveren’. Hij belicht daarin de financiële mogelijkheden voor senioren, waaronder het benutten van de overwaarde op een huis.

Hypotheekcongres HypoVak neemt met de Kennis Update op 10 december een extra stap om aan de toenemende informatiebehoefte van de professionele hypotheekadviseur te kunnen voldoen. De informatiesessie ‘Senioren & Verzilveren’ met René Kuiper wordt door ABN Amro aangeboden aan deelnemers van het hypotheekcongres HypoVak Kennis Update (HVKU) in het Van der Valk Hotel in Almere. Senioren zijn een groeiende doelgroep met een grote adviesbehoefte, daarom een actueel onderwerp en extra interessant voor het intermediair.

Bij het vaststellen van het HVKU-programma is rekening gehouden met de volle agenda van de deelnemers: in slechts één dagdeel kunnen drie rondes masterclasses worden gevolgd. Na iedere ronde is er een koffiepauze waarin de sprekers van de masterclasses de highlights nogmaals kort toelichten. Zo zijn adviseurs ook op de hoogte van de relevante trends uit de andere masterclasses.

René Kuiper

René Kuiper is eigenaar van kuiper act (advies, coaching en training) en verzorgt al jarenlang trainingen en opleidingen in de financiële branche. Daarnaast regelt hij voor klanten ook de gehele financiële planning. Hij is spreker op congressen en workshops en vraagbaak voor financiële vraagstukken in een adviespraktijk.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.