Masterclass over hypotheeknormen 2020

0

Harrie-Jan van Nunen geeft op de HypoVak Kennis Update (HVKU) op 10 december in Almere een masterclass over de hypotheeknormen voor 2020. Hij behandelt alle wijzigingen die per 1 januari van kracht worden, inclusief de wijzigingen in de NHG.

Van Nunen is directeur van VCN HypotheekService, bekend van de formules De Financiële Makelaar, United Capital, Financieel Support Nederland en Kredietpunt Nederland. Daarnaast is hij betrokken bij diverse brancheorganisaties. Hij geeft regelmatig presentaties en publiceert artikelen.

Slim

Tijdens de masterclass behandelt Van Nunen alle wijzigingen die per 1 januari van kracht worden, inclusief de wijzigingen NHG. Hij laat daarbij zien wat de gevolgen zijn voor de adviespraktijk en hoe je slim gebruik kunt maken van de verschillende manieren van inkomensvaststelling en waardebepaling van het onderpand. Een masterclass waar je de volgende dag al profijt van hebt.

Programma

Bij het vaststellen van het HVKU-programma is rekening gehouden met de volle agenda van de deelnemers: in slechts één dagdeel kunnen drie rondes masterclasses worden gevolgd. Na iedere ronde is er een koffiepauze waarin de sprekers van de masterclasses de highlights nogmaals kort toelichten. Zo zijn adviseurs ook op de hoogte van de relevante trends uit de andere masterclasses.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.