Masterclass over digitalisering in de hypotheekketen

0

Annemiek Harremeijer en Maartje van der Veen van Florius geven op 10 december een masterclass over de eerste ervaringen en de nieuwste digitale ontwikkelingen in de hypotheekketen.

Zij doen dit op het hypotheekcongres HypoVak Kennis Update (HVKU) in het Van der Valk Hotel in Almere. Dit is een door HypoVak georganiseerd kennisevent over hypotheken en alles wat daarmee te maken heeft. Deelnemers kunnen kiezen uit twaalf masterclasses.

Annemiek Harremeijer

Annemiek Harremeijer (foto) is een enthousiast en analytisch persoon met als drijfveren het optimaliseren van klant- en datagedreven processen. Na haar studie bedrijfskunde paste ze haar kennis toe als Lean Six Sigma Black Belt bij onder andere General Electric en ABN Amro. Tegenwoordig vervult ze als Business Developer bij Florius de rol van product owner in het team dat datagedreven hypotheekaanvragen mogelijk maakt. Haar ambitie is om een betrouwbaar en transparant proces te creëren voor de klant én adviseur én geldverstrekker, zodat het met behulp van data leuker en eenvoudiger wordt om woondromen te realiseren.

Maartje van der Veen

Maartje van der Veen is Lead Product Owner bij Florius. Na haar studie Kunstmatige Intelligentie heeft ze jarenlang kennissystemen gemaakt voor banken en verzekeraars, vaak op hypothekengebied. De kennis die ze daar opdeed, zet ze nu in voor diverse digitaliseringstrajecten bij Florius, zowel voor adviseurs als voor klanten. Zo realiseerde zij onder meer de Florius Financierings Belofte en stond zij aan de wieg van de 24-uurs hypotheek van Florius. Haar ambitie is om nog veel meer innovatieve producten te ontwikkelen. Zij doet dit vol passie en enthousiasme met de drive om samen met en voor klanten en adviseurs een hypotheekaanvraagproces te realiseren zonder onzekerheid en gedoe.

Instant hypotheek (Masterclass)

Florius is de eerste geldverstrekker in Nederland die het verhogen van hypotheken accepteert op basis van brondata in plaats van aan te leveren stukken. Dit is een mooie ontwikkeling in de richting naar de ‘instant hypotheek’: een volledig digitale hypotheekacceptatie waarbij direct duidelijkheid wordt geboden. Aangezien Florius de beschikking heeft over geavanceerde technologie en heel veel data, is het voor hen een logische stap om toe te werken naar een volledig digitale en instant hypotheekverstrekking. Annemiek Harremeijer en Maartje van der Veen praten je in deze Masterclass graag bij over de eerste ervaringen en de nieuwste digitale ontwikkelingen in de hypotheekketen.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.