Masterclass over denken over duurzaamheid

0

Babette Porcelijn geeft op 10 december een masterclass/workshop over ‘blinde vlekken in ons denken over duurzaamheid’. Deze wordt door Rabobank, Obvion Hypotheken en Vista Hypotheken aangeboden aan deelnemers aan het hypotheekcongres HypoVak Kennis Update (HVKU) in het Van der Valk Hotel in Almere.

Babette Porcelijn MSc. heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft. Daar heeft zij kennis van industriële processen en ketenanalyse opgedaan. Zij startte in 2011 haar eigen ontwerpstudio en ze is initiatiefnemer van Think Big Act Now. In 2016 verscheen haar eerste boek ‘De verborgen impact’. Daarvan zijn er inmiddels meer dan 14.000 van verkocht. Het boek is ook uitgegeven in Frankrijk. Porcelijn werkt momenteel aan haar volgende boek. Ze geeft daarnaast regelmatig lezingen en trainingen en verzorgt adviestrajecten aan organisaties met een verduurzamingsopgave.

De verborgen impact

Babette Porcelijn legt blinde vlekken in het denken over duurzaamheid bloot. “Ik laat zien waarom het nodig is om te verduurzamen, dat het écht verschil maakt wat u doet en hoe u het meest effectief aan de slag kunt gaan. Door middel van de Impact top 10 en praktische tips weet u hoe u uw persoonlijke impact kunt verkleinen en wordt u geïnspireerd om zelfs eco-positief te worden, door meer bij te dragen dan u schaadt.”

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.