Masjenka Ruiter volgt Guus Alfrink op

0

Op 1 augustus start Masjenka Ruiter als Commercieel Directeur bij ALFAM Consumer Credit. Zij volgt in die functie Guus Alfrink op. Masjenka Ruiter is nu nog algemeen directeur van zowel Kredietdesk als MoneyCare.

In haar nieuwe rol als rapporteert Masjenka (foto links) direct aan CEO David Minderhoud (foto rechts). Eerder was Masjenka Ruiter in diverse functies werkzaam bij Crédit Agricole Consumer Finance (Interbank).

Getrapte overgang

Met deze benoeming heeft ALFAM in anderhalf jaar tijd een nieuw management gekregen. In september volgde David Minderhoud algemeen directeur Jan Speksnijder op en volgde de aankondiging dat Guus Alfrink het bedrijf in 2019 zou verlaten. Hij was er 20 jaar directeur. Over de keuze om de plaatsen in het management over een langere periode in te vullen, zei Alfrink eerder: “We hebben gekozen voor een getrapte overgang naar een nieuw management. Zo ontstaat een mix van zaken die we behouden en dingen die we anders willen.” Hij is duidelijk blij met zijn opvolger: “Zij past prima bij ALFAM en is een verrijking voor de gehele organisatie!”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.